Ombygning eller Tilbygning

En ombygning eller en tilbygning er en god- og langsigtet investering. Det giver nye og spændende muligheder og samtidig øger værdien af din bolig.

Bygge til eller bygge om?

En tilbygning giver altid mere plads, men en ombygning har ofte være bedre

Vi er din professionelle rådgiver 

Hos Andersen & Thoftgaard ApS tilbyder vi professionelt tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med alle typer af tilbygninger, nybyggeri eller ombygninger. Vi sætter en stor ære i at udføre et professionelt stykke arbejde og altid til rimelige priser.

Vi hjælper dig hele vejen igennem

For os er det vigtigt at du får den rigtige rådgivning inden du påbegynder dit byggeprojekt.  Vi hjælper ned til mindste detalje og sørger for at rådgive dig alt det du behøver. Vi kan hjælpe med at finde de rigtige samarbejdspartnere så du er sikker på dit projekt, inden vi går i gang. På denne måde er både du og vi ordentlig klædt på til at præsentere den helt rigtige løsning.

Nybygning 

Skal du bygge nyt er vi din professionelle leverandør fra start til slut. Vi har mange års erfaring indenfor nybyggeri til både private og erhverv. Vi brænder for arbejdet og sætter en ære i at levere kvalitetshåndværk – især hvor der er kælet for detaljerne.

Vi kan naturligvis også udarbejde et tilbud til dig der skal dog være ansøgt om godkendelse fra kommunen til opførelse af bygning/ombygning, inden vi byder på en opgave. 

 

Skriv eller ring til os

Tag fat i os allerede i dag for et tilbud eller bare for lidt råd og vejledning til dit næste byggeprojekt

Ring direkte til Allan Andersen

Tlf. 4046 4002

Åbningstider

Mandag til fredag fra 8:00-16:00

Email

info@andersenogthoftgaard.dk